Newborn - Vastasyntyneen kuvaus

Ihana tuore ihme on saapunut maailmaan, onnea! Kuvaus tehdään maks. 14 vrk iässä, sillä tuolloin vastasyntyneen piirteet ovat vielä hyvin näkyvissä. Kuvaukseen käytetään aikaa keksimäärin 2 tuntia. Kuvaus sisältää kuvasuunnittelun ja toiveidenne pohjalta katsotaan millainen rekvisiitta olisi teidän mieleenne vai tahdotteko rekvisiittaa laisinkaan. Kuvaus tehdään pääosin kotikäyntinä, mutta myös studiolla se on mahdollista. Kuvauksen yhteydessä voimme ottaa myös perhekuvia ja tämä onkin usein tärkeä muisto koko perheelle.

Minulta löytyy monenlaista vauvakuvaukseen tarkoitettua rekvisiittaa taustoista asusteisiin ja koreihin, joten teidän ei tarvitse huolehtia niiden suhteen. Toki omat rekvisiitat yms. ovat myös mahdollisia.

Newbornkuvaus voi olla myös dokumentaarinen, jolloin kuvataan kotonanne vallitsevassa tunnelmassa aitoja hetkiä yhdessä vauvan kanssa. Näitä molempia kuvaustyylejä voidaan myös yhdistää esim. kuvaustaukojen yhteydessä kun vauva on nälkäinen tai vaippaa vaihdetaan voin ottaa myös lifestyle kuvia näin tahtoessanne.

Kuvauksen aikana vauvan hyvinvointi ja turvallisuus ovat kaiken perusta. Kun vauvalla on hyvä olla niin kuvauskin onnistuu hyvin ♥