logo_pula

valonpisara_logo

logo2

etiketti_hunaja

Logo_hormisti

doulat_logo

logo_jj

 

 

 

 

 

LOGOT


Logojen hinnat vaihtelee sen mukaan millaisen logon yrityksenne tarvitsee. Toteutan teille juuri yritykseenne sopivan logon toiveidenne mukaan. Mikäli mielessänne on jo selkeä visio ja sen pohjalta tarkka hahmotelma siitä millainen logon tulisi olla niin myös pelkkä vektorointi onnistuu.

220 € - 550 €

 

Logosta tehdään väri-, mustavalkoversiot. Toimitan asiakkaalle painokelpoisen vektoritiedoston ja lisäksi nettikelpoiset tiedostot sekä graafisen ohjeistuksen.


KÄYNTIKORTIT


Käyntikortti voi olla yksi-tai kaksipuoleinen. Se voi sisältää grafiikkaa tai vaikka valokuvapohjan. Käyntikortit suunnitellaan aina toiveiden mukaan sekä mahdollisesti olemassa olevaa yritysilmettä mukaillen. Käyntikortteihin saa upeita loppusilauksia painomateriaalin valinnalla sekä mahdollisilla efekteillä, kuten kohokuvioilla ja metallinhohdoilla. (suunnittelun hintaan ei sisälly painotuotteita)

Käyntikorttien suunnittelu alkaen 75 €    

 

MUU SUUNNITTELU


Muita graafisen suunnittelun tuotteita.

⦁    Kortit
⦁    Personoidut kuvatuotteet
⦁    Julisteet
⦁    Nettibannerit
⦁    Somemainokset
⦁    Lehtimainokset
⦁    Flyerit
⦁    Esitteet
⦁    Banderollit        
⦁    Roll-upit
⦁    Tienvarsimainokset    


Mikäli tarvitset yllä mainittuja tai  jotain muuta mitä ei ole listassa ota minuun yhteyttä niin teen teille tarjouksen.

 

KUVITUKSET JA TAITOT


Erilaiset kuvitukset monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kuvituksia teen perinteisesti piirtäen tai tietokoneella digitaalisesti piirtäen.

Esitteiden suunnittelu ja taittaminen

Tarjousten perusteella tai 75 €/ tunti

 


Graafisen suunnittelun hintoihin lisätään alv. 24%