Kansainvälinen sertifikaatti

16.7.2020

Kansainvälinen sertifikaatti

Minulle myönnettiin kansainvälinen valokuvaajan sertifikaatti eli EP arvonimi.

FEP (Federation of European Photographers: FEP) tarjoaa kansallisten jäsenjärjestöjensä jäsenille uuden eurooppalaisen valokuvaajien pätevyystutkinnon EP:n (European Photographer)

Sen tarkoituksena on määritellä yleiseurooppalainen ammattivalokuvaajien osaamistaso. Hakijan tulee olla toiminut ammattivalokuvaajana vähintään kolmen yhtäjaksoisen vuoden ajan ja kuvaajan tulee täyttää tarvittavat teknisen osaamisen sekä ammatinharjoittamisen vaatimukset sekä ansaita elantonsa valokuvauksella. 

EP pätevyystasoa voidaankin pitää eräänlaisena yleiseurooppalaisena valokuvaajan "ajokorttina"

Täältä löydät kuvasarjani sertifikaatiin.

https://www.europeanphotographers.eu/members/tanjasoininen/

 

 

Ylioppilaskuvaus

ylioppilas

17.6.2020

Ylioppilas kuvaukset kruunaavat valmistumisen

Nyt on vielä mukavasti kesää jäljellä ottaa ylioppilaskuvia. Olet tehnyt ahkerasti töitä saadaksesi urakan loppuun ja se jos mikä on ikuistamisen arvoista. Kuvauksissa kuvataan monipuolisesti erilaisia kuvia toiveitasi kunnioittaen. Millainen kuvaus olisi juuri sinun mieleesi? Tahdon, että jokainen saisi kuvistaan sellaiset, että ne ovat kuvattavan näköisiä. Siksi on tärkeää, että mahdolliset kuvaustoiveet käydään läpi yhdessä. Minulle voi myös laittaa inspiraatiokuvia, joiden pohjalta näen millainen on sinun visuaalinen maailmasi, mistä sinä tykkäät, näin voin soveltaa toiveitasi kuvauksessa. Monesti minulta myös kysytään voisiko osaan kuvista ottaa mukaan seurustelukumppanin ja tämähän ilman muuta onnistuu.

Ps. Jos tahdot kuvauksen ulkona, voidaan kuvaus järjestää myös illalla, jolloin kuviin saadaan mukaan ihanaa illan pehmeää valoa.

 

♥Tanja

 

 

 

1.6.2020

Yhteistyö käynnistyi

On ilo ilmoittaa teille, että nyt on mahdollista saada edustuskuva myös stailattuna. Teemme näitä stailattuja kuvauksia pääsääntöisesti kuvauspäivinä, joihin varataan henkilökohtainen tunnin aika. Stailaus sisältää kuvausmeikin ja hiusten pikakampauksen, joten voit saapua paikalle ilman suurempaa laittautumista. Stailaajana toimii ihana Annika Apteekkihoitola Alkusta.

Nyt pääsee jo varaamaan ensimmäisen kuvauspäivän aikoja, joka on su 14.6. Varauksia voit tehdä kotisivujen lomakkeella tai suoraan s-postiini kuvatupavalonpisara@outlook.com

 

Stailattukuvaus

stailattukuva

 

Vinkkejä kuvauksiin saapuville

Kuvausvaatteet on hyvä valita siten, että tunnet olosi edustavaksi, ne tukevat persoonaasi ja ennenkaikkea sinun on hyvä olla. Vaatteet kannattaa myös silittää ennen kuvaukseen tuloa, jotta ne näyttävät siisteiltä ja rypyttömiltä. Myös asusteita kuvauksissa voidaan käyttää, kuten koruja tai salkkua, mikäli ne sopivat kuvasi tarkoitukseen.

Kasvojesi olisi hyvä olla pestyt ja kosteutetut. Näin meikin tekemiselle on hyvät lähtökohdat. Hiukset olisi hyvä olla puhtaat ja takuttomat.

Mikäli sinua jännittää kuvaus tai koet olevasi "huono" kameran edessä, niin älä huoli. Annikan meikatessa voimme jo rupatella enimmät jännitykset pois ja kuvauksen alkaessa minä puolestani ohjaan sinua olemaan siten, että parhaat puolesti pääsevät loistamaan.

Stailattu edustuskuvaus

Jos sinulle herää kysymyksiä niin vastaamme mielellämme.

Annika

hoitolaalku@gmail.com / 045 2336566

Tanja

kuvatupavalonpisara@outlook.com / 0445554589

Tervetuloa mukaan ♥

 

 

Ke 29.4.2020

Valmistuvat ja riparilaiset vanhempineen

Nyt on hyvä aika alkaa miettiä valmistuvien ja riparilaisten kuvauksia. Vaikka tilanne onkin koronan vuoksi hieman sekava, se ei ole esteenä kuvauksille :) Kuvaus voidaan tehdä henkilökohtaisella ajanvarauksella, jolloin voimme taata esimerkiksi studiossa sen, ettei saman päivän aikana ole useita kontakteja. Myös miljöökuvaukset ovat mahdollisia.

Varauksia kuvauksiin, voi tehdä esimerkiksi nettisivujen lomakkeella. Kuvaushinnasto löytyy valokuvaus osion alta. Kuvatuotteiden hinnasto löytyy kuvatuotteiden alta.

Minulta saa siis suoraan kiitoskortit ja näin ollen voit olla varma että tilaamalla kauttani tuet paikallista yksinyrittäjää ja voin myös näin taata sinulle että kuvatuotteet ovat minun tarkistamiani ja tuotteet ovat laadukkaita.

Kuulen mielelläni jokaisen kuvattavan toiveita kuvausten suhteen. Siksi onkin tärkeää, että voimme jutella hieman ennen kuvausta. Tervetuloa kuvattaksi ja onnea sinulle valmistuva tai riparilainen.

 

♥Tanja

 

 

 

valonpisara

 

 

Ma 6.4.2020

Tervetuloa kuvattavaksi ♥

Heippa! Iloisia uutisia. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että pystyn pitämään studiotilaa huhtikuussa auki. Eli näin ollen on mahdollista toteuttaa kuvauksia myös studiossa. Kuvausvarauksien suhteen noudatan kuitenkin erityistä tarkkuutta. Esimerkiksi samalla päivälle en ota kuin yhden asiakkaan jos kuvataan sisätiloissa. Pinnat / ovet / rekvisiitat yms. pyyhitään jokaisen asiakkaan jälkeen. Käsidesiä löytyy ja kädet pestään ennen kuvaukseen tuloa. Kuvauksen aikana en koske kuvattaviin. Kuvauksiin saa tulla vain terveenä, ja minä kuvaan vain terveenä. Eli mikäli koet uskaltavasi käyttää palveluita voimme varata teille kuvauksia toistaiseksi myös studioon. PS. Vapaita aikoja on tällä hetkellä kalenterissa hyvin :) Joten älä arkaile varausta nopeallakaan aikataululla.

 

Ma 23.3.2020

Ajankohtaista asiaa

Hei vain. Perustin tänne sivuilleni tämän "kuulumisia" osion, jossa päivitän ajankohtaisia asioita ja välilllä vähän jotain ihan valokuvaajan arjestakin.

Nyt ajankohtaista on ehdottomasti tämä korona, joka vaikuttaa myös minun työskentelyyni. Ensinnäkin studio suljetaan ainakin huhtikuun ajaksi. Mahdollisuuksien mukaan voin tehdä kuvauksia ulkona. Maaliskuulle varatut kuvaukset teen vielä sovitusti tarkkaan ohjeita noudattaen.

Graafista suunnittelua ja kuvitustöitä onnistuu tehdä kotoa käsin, joten tämä on taatusti turvallista. Joten jos sulla on tarvetta tälle niin eikun vaan yhteyttä ottamaan.

Minulta saa myös edelleen ostettua lahjakortteja ja kuvatuotteita. Lahjakorttien voimassaoloaika on vuosi ja lahjakortteja voi käyttää kuvauksiin, graafisiin palveluihin tai kuvatuotteisiin.

Tällä hetkellä suurin osa ajastani kuuluu kuitenkin lapsilleni, jotka ovat kotihoidossa/koulussa, joten välttämättä en ole heti tavoitettavissa. Parhaiten minut tavoittaa yhteydenottolomakkeella, s-postilla tai viesteillä. Työt on siis minimissä mutteivat ihan täysin hyllyllä :)

 

Eletään päivä kerrallaan ja opitaan arvostamaan asioita eri tavalla.

Tsemppiä kaikille vallitsevaan tilanteeseen. PS. Nämä muruset tuovat minulle valoa päiviini <3

ajankohtaista